Tjänster

Skräddarsydda lösningar för alla

Vi jobbar med privatpersoner och lantbruk, företag och den offentliga sektorn. Vi har en lång erfarenhet av att ta fram specifika lösningar för dessa grupper.

Planering

Vi planerar det bästa solcellsupplägget i samråd med kunden. Vi använder marknadens bästa ritprogram och kan ta fram den mest fungerande lösningen på distans. Vi kan också börja projektet med ett besök – kunden bestämmer. Vi räknar alltid ut ett upplägg som blir den bästa möjliga investeringen för dig, i rätt storleksklass.

Vi jobbar med alla lösningar och de främsta leverantörerna i världen men är specialiserade på optimerade solpaneler – du bestämmer vilket upplägg du vill ha. Våra offerter innehåller alltid en planritning, designförslag på solpanelerna, avkastnings- och återbetalningskalkyler med produktkort och garantibeskrivningar. Vi jobbar med lång framförhållning och har marknadens bästa garantier – vi vill gärna ha dig med i vår familj.

Arbetsledning

Då du gjort en beställning kommer vi överens om datum och detaljer för monteringen och ser till att alla flöden i processen blir rätt. Behöver du söka lov, göra en anmälan eller söka stöd från t.ex. Business Finland sköter vi om dessa så slipper du – vi tar hand om processen i sin helhet. Du får allting nyckelfärdigt från oss.

Installation

Installation av solpaneler på ditt hustak brukar i vanliga fall utföras på en dag. Större solpanelssystem tar aningen längre tid men Sol El Finland har lång erfarenhet även av dessa, oavsett omfattning. Solcellerna kopplas via växelbrytaren (invertern) till din elcentral och du kan lätt följa med solpanelernas produktion t.ex. med din telefon eller surfplatta. Efter installationen ser vi till att du får tillgång till alla applikationer. Vi går tillsammans igenom hur du använder apparna och sköter om slutdokumentering och rapportering till myndigheter.

Service och underhåll

Eftersom Sol El Finland jobbar med världens främsta producenter och leverantörer av solel, kan du förlita dig på att garantierna gäller ifall något oväntat skulle ske. I regel är solpaneler rätt underhållsfria. Då det gäller optimerade solpaneler kan största delen av underhållsuppdragen skötas på distans.

Blev du intresserad av solel? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!