Palvelut

Aurinko­sähköä kotiin vaivattomalla ratkaisulla

Autamme kotitalouksia, maatiloja, yrityksiä sekä julkishallintoa toteuttamaan kestävää kehitystä tukevia energiaratkaisuja ja samalla vähentämään päästöjä.

Suunnittelu

Kartoitamme tarpeesi ja kiinteistösi soveltuvuuden aurinkosähkön tuottamiseen yhteistyössä kanssasi. Teemme tarjouksen, joka perustuu oikein mitoitettuun, paneelikohtaisesti optimoituun aurinkosähköjärjestelmään. Tarjoukseen sisältyy myös havainnekuvat, odotetut tuotantomäärät ja laskettu tuotto.

Työnjohto

Tilauksen tehtyäsi sovimme asennusaikataulun kaikkien osapuolten kanssa ja varmistamme, että kaikki saavat tarvitsemansa asiakirjat. Mikäli järjestelmä on tukikelpoinen tai edellyttää lupaa rakennusvalvonnalta, siihen liittyvä prosessi voi viedä muutaman viikon. Hoidamme tukihakemukset yhteistyössä kanssanne avaimet käteen periaatteella.

Asennus

Aurinkosähköjärjestelmän asennus taloosi saadaan useimmiten hoidettua yhden päivän aikana. Suuremmat järjestelmät vaativat hieman enemmän aikaa. Aurinkopaneelijärjestelmä liitetään verkkoyhteyteesi, jotta voit halutessasi seurata omaa aurinkosähköntuottoa vaikka älypuhelimella. Käytönopastuksen ja dokumentoinnin jälkeen järjestelmä on valmis käytettäväksi.

Ylläpito

Sol El Finlandin kautta tilatut aurinkosähköjärjestelmät ovat lähes huoltovapaita. Suuri osa järjestelmiin liittyvästä teknisestä tuesta on neuvontaa ja älykkäiden ratkaisujen huoltotoimetkin voidaan pääosin hoitaa vaivattomasti ja nopeasti etävalvonnalla.

Kiinnostaako aurinko­sähkö? Täytä tietosi, niin olemme yhteydessä!