Reilusti parempaa aurinko­sähköä

etusivu_ymparistoystavallinen_sahko

Ympäristö­ystävällinen
tapa tuottaa
sähköä

Aurinko on ehtymätön uusiutuvan energian lähde ja aurinkosähkön tuottaminen on melutonta, ei kuormita luontoa eikä aiheuta haittaa eläimille tai vesistöille. Jokainen aurinkoenergialla tuotettu kilowattitunti merkitsee kilowattituntia vähemmän saastuttavaa sähköä ja on askel lähemmäs kestävää tulevaisuutta!

etusivu_aurinkosahkoa_kayttovalmiina

Sol-El Finlandilta aurinkosähköä käyttövalmiina

Aurinkosähkön käyttäjäksi siirtyminen on helppoa! Teemme kartoituksen paikan päällä ja annamme sen jälkeen yksityiskohtaisen tarjouksen. Tilauksen tehtyäsi asentajamme hoitavat aurinkopaneelien asennuksen katollesi jopa yhden päivän aikana!

etusivu_aurinkosahkoteknologiaa

Viimeisintä aurinkosähkö­teknologiaa

Sol El Finlandin ratkaisuissa käytetään ensisijaisesti viimeisintä teknologiaa, jolloin tehontuotto saadaan optimoitua ja toiminta on paneelikohtaisesti seurattavissa. Tämä mahdollistaa paremman
paneelikohtaisen tuoton sekä alhaisemmat ylläpitokulut koko elinkaaren aikana.

Kiinnostaako aurinkosähkö? Täytä tietosi, niin olemme yhteydessä!

etusivu_aurinko

Reilusti parempaa aurinkosähköä

Sol El Finlandin perustajien Kim Willgrenin ja Ilpo Halosen tavoitteena on tukea kestävää kehitystä tarjoamalla yksityisille, yrityksille, maatiloille ja julkishallinnolle tehokkaita aurinkosähköratkaisuja.

Reilu toimintatapa on heille itsestäänselvyys; Haluamme olla luotettava kumppani, toimittaja, partneri ja työnantaja. Meille on myös ensisijaisen tärkeää, että kaikki verkostoomme kuuluvat tahot toimivat vastuullisesti.

Vastuullinen ja luotettava kumppani

Sol El Finland hoitaa koko aurinkopaneelijärjestelmän toimituksen ja tukee hankinnan aikana ja sen jälkeen. Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja tarpeita ja tarjoamme aina optimaalisesti mitoitettuja järjestelmiä. Asiantunteva tuotantotiimimme hoitaa kattotyöt ja sähköasennukset turvallisesti ja ammattitaidolla, ja annamme takuun sekä materiaaleille että työllemme. Yksityishenkilöiden lisäksi palvelemme yrityksiä, maatiloja ja julkishallintoja.